About Me

header ads

Avakin Angela Fashion Interview by Ronnie



Hello friends, Avakin Blogger (Ronnie) this side.  Today I’m going to share with you “ Avakin Angela fashion Interview by Ronnie” By reading these things you have to know about Angela's fashion style and how she thinks about fashion.
  

 Follow her on Instagram: @angelbrbra
 
Q: 1: Which country would you say has your favorite fashion?
-     Ans USA, Korea, United States

Q:  2: Where does your fashion inspiration come from the most?
-     Ans: By seeing Another Model and  Magazine

Q: 3: What inspired you to become a fashion guru?
-     Ans: My love of art and photography

Q: 4: If you could choose any genre of fashion from the past to make a comeback, what would it be and why?
-     Ans: I will choose the choker style and a crop top to show the impression of being sexy and  hot

Q: 5: Mine would be the Front Row Oversized Sunglasses but what fashion accessory could you do not live without and why?
-     AnsRayban, cause in addition to the well-known Rayban it also has a high attractiveness with its design that looks elegant


Q: 6: How had fashion impacted your life the most?
-     AnsFashion itself gives the influence of a fashionable way of life by dressing and producing beautiful art in each person

 Q: 7: How do you spread your personal trend while inspiring others?
-     Ans: By using and creating art with editing, media, fashion, and social media

Q: 8: What is the possibilities of adding custom jewelry?
-     Ans: For me, special jewelry that can affect my fashions is necklace and earrings

Q: 9: Can you add more trend-setting outfits from different decades of fashion?
-     AnsYes, maybe I can by combining several trends into one new part

Q: 10: What is the best part of your job?
-     Ans: The best part is when I can create seniors who can amaze me and many people


Q: 11: What challenges did you face being the fashion guru?
-     AnsMaybe  only hope is still unable to meet the expectations of my desires

Q: 12: Which colors will we see in Avaskin Life this fall?
-     Ans: Red, Orange, and Yellow

Q: 13: What’s your favorite style?
-     Ans: Elegant and Glamour it is my favorite

Q: 14: What does fashion mean to you?
-     Ans: For me, fashion is an art that shows someone’s identity

Q: 15: What Is it involved in your daily tasks as Fashion Guru at Avakin Life?
-     AnsPhone, Drawing, Photo, and Editing Application


Q: 16: Which color should I use on my eyebrows if my hair is Pink?
AnsBrown its the best color for eyebrows if you have hair color like that

Q: 17: What is the most stressful part of your job?
-     AnsMaybe when the device used to edit is not supported

Q: 18: Who is the most stylish male member of staff at LKWD?
-     AnsLKWD Adam, I just know him

Q: 19: What is the biggest fashion dilemma you have faced in real life?
-     Ans:  Maybe when I have to share time for real-life with my hobby

Q: 20: Who is your favorite fashion designer?
-     Ans: She's Tamara Steel

Q: 21: What are you most excited about for the future of Avakin Life?
-     Ans: The release of elegant clothes and even more glamour

                                                     

      Thanks for visiting my blog, I hope you like it if anyone good in Fashion and edits, then comments down your Insta name so I'll reach to your Account for taking your Interview. Please follow my blog for getting notification of newly updated blogs. 

Post a Comment

0 Comments